Yritykset

Etsittekö yrityksellenne edullista tapaa olla näkyvillä tyylikkäästi?

Kotimainen NutHat puuvillapipo on loistava tapa saada yrityksen nimi ja logo näkyville!

TARJOUS! 10€/pipo (alv.0%)! Minimi tilausmäärä 50 pipoa!

Valmistamme yrityksille omat pipot omilla logoilla tai nimellä, joihin voi myös painaa yhteystietoja, kuten nettiosoitteen. Painatus voidaan tehdä suositulla heijastavalla painatuksella jolloin pipo saa loistavan lisäominaisuuden. Tilauksille ei ole minimi määrää eli teemme kustomoidut pipot juuri sinun tarpeisiin niin yksittäin kuin isommissa tilauserissä.

Pipojen suunnittelun aloittaminen on helppoa. Täytä sivun alaosassa oleva lomake ja olemme teihin yhteydessä tai ota meihin yhteyttä puhelimitse 045-124984 tai sähköpostitse myynti@tahtituote.fi. Teemme teidän kuva-aineiston pohjalta mallennuksen pipostanne jonka avulla voimme yhdessä jatkaa suunnittelua varsinaiseksi tuotteeksi. Suunnittelu on täysin maksutonta!

Työterveyslaitoksen laatiman “Certificate of Test” todistaa, että painatuksessa käyttämämme heijastavamateriaali täyttää standardien edellyttämät heijastavat vaatimukset.

Jokainen yrityspipo on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista kaksikerroksisesta puuvillatrikookankaasta. Ne sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi työhön ja vapaa-aikaan. Pipot suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. NutHat pipot voidaan räätälöidä mallistomme mukaisesti “ruttupipo” eli beanie mallina tai shortbeanie jolloin pipon profiili on lyhyempi. Valmiista tuotteesta toimitetaan mallikappale asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen tilauserän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa. Pipot saadaan toimitukseen noin viikossa tilauksesta. Valmistamme pipot aina asiakkaiden tarpeiden mukaan eli ei minimi tilausmäääriä!

Hintaesimerkkejä pipo tilauksista heijastavalla logopainatuksella (sis.Alv24%).

  • 3 pipoa 24,90€/kpl
  • 15 pipoa 18,00€/kpl
  • 30 pipoa 15,00€/kpl
  • 100 pipoa 12,90€/kpl

Mallipipo veloituksetta kaikille tarjouspyynnön lähettäneille!
Soita tai meilaa niin suunitellaan teidänkin yritykselle oma pipo!

Yhteydenotto on helppoa puhelimitse 045-1249684, sähköpostitse myynti@tahtituote.fi tai täyttämällä tämän sivun alaosassa olevan yhteydenotto ilmoituksen!

sssss

Tarjoamme yrityksille myös laajan valikoiman muita tekstiilejä omilla merkkauksilla!

Edustamiemme kotimaisten vaatetukkurien kautta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman työ-, urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita.

Edustukseemme kuuluu laaja tekstiili brändivalikoima joista osaamme varmasti valita teidän tarpeisiin oikeanlaiset tekstiilit mallin, hinnan ja laadunpuolesta! Suosittuja tuotteita ovat mm. t-paidat, hupparit, pikeet sekä erilaiset takit ja laukut. Ota yhteyttä niin annamme heti tarkan hinnan yrityksenne vaatteille!

Yhteydenotto on helppoa puhelimitse 045-1249684, sähköpostitse myynti@tahtituote.fi tai täyttämällä tämän sivun alaosassa olevan yhteydenotto ilmoituksen!

Yritysmyynti:

Jari Orava
(Tuotepäällikkö)

p.045-1249684
myynti@tahtituote.fi

Alla muutama asiakkaamme joille olemme toimittaneet tuotteita omilla logoilla

Voit ottaa myös yhteyttä tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella

Takaisin ylös