Yritykset

Etsittekö yrityksellenne edullista tapaa olla näkyvillä tyylikkäästi?

Keltainen trikoopipo r-kioski tekstillä

Kotimainen NutHat puuvillapipo on loistava tapa saada yrityksen nimi ja logo näkyville toisin kuin esim. t-paidat, jotka usein ovat piilossa muun vaatetuksen alla

Valmistamme yrityksille omat pipot omilla logoilla tai nimellä, joihin voi myös painaa yhteystietoja, kuten nettiosoitteen. Painatus voidaan tehdä suositulla Heijastavallapainatuksella jolloin pipo saa loistavan lisäominaisuuden.

Työterveyslaitoksen laatiman “Certificate of Test” todistaa, että painatuksessa käyttämämme heijastavamateriaali täyttää standardien edellyttämät heijastavat vaatimukset.

Jokainen yrityspipo on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista puuvillatrikookankaista, jotka sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi työhön ja vapaa-aikaan. Pipot suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. NutHat pipot voidaan räätälöidä mallistomme mukaisesti “ruttupipo” eli beanie mallina tai shortbeanie jolloin pipon profiili on lyhyempi. Valmiista piposta toimitetaan halutessa mallipipo asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen tilauserän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa. Pipot saadaan toimitukseen noin viikossa tilauksesta. Valmistamme pipot aina asiakkaiden tarpeiden mukaan eli ei minimi tilausmäääriä!

NutHat pipo omalla painatuksella alk.12,40€/pipo(sis.Alv24%). Tilausmäärät vaikuttavat tuotteiden hintaan.

Mallipipo veloituksetta kaikille tarjouspyynnön lähettäneille!
Soita tai meilaa niin suunitellaan teidänkin yritykselle oma pipo!

Tarjoamme myös yrityksille laajan valikoiman muita tekstiilejä edustamiemme kotimaisten yhteistyökumppanien kautta. Edustukseemme kuuluu laaja brändivalikoima joista osaamme varmasti valita teidän tarpeisiin oikeanlaiset tekstiilit mallin, hinnan ja laadunpuolesta! Näihin tuotteisiin voitte tutustua jättämällä yhteydenotto ilmoituksen.

 

Jari Orava
(Tuotepäällikkö)

p.045-1249684
myynti@tahtituote.fi

Alla muutama asiakkaamme joille olemme toimittaneet tuotteita omilla logoilla

Voit ottaa myös yhteyttä tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella

Takaisin ylös
Nyt toimituskulut veloituksetta kaikkiin tilauksiin!