Lapsi jääkiekkovarusteiden kanssa trikoopipo päässä

Kotimaiset NutHat Pipot seuroille

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa kotimaista urheilutoimintaa

Valmistamme seuroille omat yhtenäiset seurapipot/pannat/tuubihuivit omilla logoilla sekä pelinumeroilla. Jokainen NutHat-tuote on valmistettu kotimaisena käsityönä laadukkaista puuvillatrikookankaista, jotka sopivat täydellisesti hengittävyyden sekä joustavuuden vuoksi urheiluun ja vapaa-aikaan. Tuotteet suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. Valmiista tuotteesta toimitetaan malli asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen varsinaisen tilauserän valmistusta. Käytössämme on useita värivaihtoehtoja niin kankaissa kuin painotuotteissa.

Pipot eivät ainostaan lisää seuran yhtenäistä ilmettä sekä miellyttävyyttä ulkoiluun, vaan ne myös tuovat näkyvyyttä pimeällä ulkoiluun. Työterveyslaitoksen laatiman “Certificate of Test” todistaa, että painatuksessa käyttämämme heijastavamateriaali täyttää standardien edellyttämät heijastavat vaatimukset.

Tarjoamme seuroille myös muita seuratuotteita. Kauttamme saa laadukkaita tekstiilejä kuten reppuja kevyistä narurepuista suurempiin kantoreppuihin ja laukkuihin sekä paitoja ja huppareita. Tekstiileihin saa seuran painatukset sekä kustomoidut nimipainatukset ja tarvittaessa myös brodeeraukset.

Soita tai meilaa niin suunitellaan teidänkin seuralle näyttävät seuratuotteet!

asiakaspalvelu@nuthat.fi
045-1249684

Voit ottaa myös yhteyttä tai pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella

Mukana jahtaamassa unelmia!

Takaisin ylös