Mistä kaikki sai alkunsa?

NutHat pipomerkki perustettiin vuonna 2014 kun etsinnässä oli omille kolmelle tyttärelle mukavan tuntuinen ja monikäyttöinen pipo. Ensimmäinen pipomalli valmistettiin vanhasta t-paidasta jonka innoittamana tuotesuunnittelu ja kehitystyö alkoi välittömästi. Tuotteeseen haluttiin jotain uutta ja erilaista kuin jo kaupoissa olevissa tuotteissa. Tekstiili painomateriaaleja tutkiessamme silmiimme osui heijastavat kalvot ja tajusimme heti kuinka loistava idea olisi pitää heijastinta päässä! Heijastavia NutHat tuotteita on nyt myyty satojatunhansia kappaleita Suomeen ja ulkomaille.

Vuoden 2014 perustamisen jälkeen toimintaamme on ohjannut laadukkaiden tuotteiden valmistus sekä yhteistä näkyvyyttämme tuovien laadukkaiden heijastavien tekstiilien tarjoaminen asiakkaillemme.  Lisänäkyvyyttä ulkoiluun tuovien tekstiilien valmistus ja maahantuonti on noussut yrityksemme tukipilariksi ja missioksemme. Takaamme että kaikki myynnissämme olevat heijastavat tuotteet täyttävät niille vaadittujen standardien vaatimukset.

Työterveyslaitos on tutkinut NutHat tuotteissamme käytettävät heijastavat materiaalit ja myöntänyt myös CE-hyväksynnän heijastinpipollemme.

NUT-Group Oy

NUT-Group Oy on Vantaalainen perheyritys joka vastaa NutHat tuotteiden valmistuksesta sekä myynnistä. Valmistamme ja painamme kaikki NutHat tuotteet sekä vastaamme myös kaikkien muiden NutHat.fi verkkokaupan tuotteiden painotyöstä. Meillä on suuri intohimo oman vaatemerkin valmistukseen joka takaa sen että jokainen valmistamamme NutHat tuote on huolella valmistettu aina ensimmäisestä leikkuusta valmiin tuotteen paketointiin. Kaikki NutHat tuotteet valmistetaan tilauksien mukaan eli jokainen tuote on valmistettu aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tuotteiden materiaaleja olemme etsineet ja vertailleet pitkään jonka avulla olemme onnistuneet saamaan käyttööömme laadukkaimmata pitkäkuituiset puuvillakankaat sekä painomateriaalit. Tuotteista löytyy niin luomupuuvillaa kuin lämpimän pehmeitä merinovilla pipoja.

 

 

Mistä tuotteita saa ostettua?

www.NutHat.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana. Verkkokaupan nimenä toimi pitkään Tähtituote.fi josta uuden sivuston myötä ollaan hiljalleen luopumassa kansainvälistymisen myötä. Tähtituote näkyy edelleen yrityksen sähköposti tunnuksissa sekä vanhoissa markkinointi materiaaleissa. Verkkokaupasta voit ostaa laadukkaista kaksinkertaisesta puuvillatrikoosta valmistettuja kotimaisia pipoja, tuubihuiveja, pantoja sekä NutBag narureppuja. Valikoimastamme löytyy myös muita laadukkaita kansainvälisiä tuotteita jotka kuuluvat meidän UCUS (You See Us) tuoteperheeseen. UCUS tuotteet valitaan laadukkuuden ja lisähuomiota herättävien heijastavien pintojen mukaan. Valikoimaa pyritään kasvattamaan sitä mukaan kun löydämme uusia loistavia tuotteita jälleenmyyntiimme.

Kaikki NutHat tuotteet valmistetaan tilauksien mukaan eli jokainen tuote on valmistettu aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vierailemme aktiivisesti syksyisin ja talvisin messu- ja käsityötapahtumissa. Messuilla pääset tutustumaan uutuus- sekä suosikki tuotteisiimme.

Tuotteita seuroille ja yhdistyksille!

Teemme paljon yhteistyötä urheiluseurojen ja erilaisten yhdistysten kanssa. Toimitamme heille uniikkeja käsintehtyjä pipoja heidän omilla logoilla ja teksteillä. Käytössämme on oma tekstiilipainatukseen tarkoitettu laitteisto, joten pystymme nopeasti ja joustavasti tarjoamaan luetettavaa yhteistyötä. Seuran tai yhdistysken logon valmistus heijastavallapainatuksella antaa tuotteelle loistavan lisäominaisuuden ja heijastavankalvon harmaanhopeinen väri on tyylikkään näköinen myös päivänvalossa.  Tarjoamme myös yrityksille ja seuroille laajan valikoiman muita tekstiilejä edustamamme kotimaisen yhteistyökumppanimme kautta.

Kuva kuvausstudio sessiosta

Palvelumme yrityksille ja yrittäjille!

Olemme saaneet tehdä tuotteitamme lukuisille kotimaisille yrityksille. Laatuumme ovat luottaneet mm. Fazer, Puhdistamo, Neste, Trafi, Sanoma Media ja KONE.

Kotimainen NutHat puuvillapipo on loistava tapa saada yrityksen nimi ja logo näkyville paraatipaikalle päähän josta se ei jää huomaamatta. Heijastavakalvo näyttää tyylikkäältä erilaisissa logoissa ja tekstipainatuksissa ja tuo loistavan lisäominaisuuden tuotteelle.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä oli tarve tuhansille tuotteille tai vain yhdelle pipolle. Takaamme nopean ja joustavan palvelun jolloin asiakkaan tulee vain päättää pipojen väri ja koot sekä tilattavien tuotteiden määrä.

Palvelemme asiakkaitamme myös muiden tekstiili tuotteiden kanssa. Laajasta tekstiilivalikoimasta löytyy mm. paitoja, takkeja ja reppuja erilasiiin tarpeisiin niin edullisista promotuotteista kuin laadukkaista käyttöä kestävistä työ- ja vapaa-ajan varusteista. Etsimme sopivat tekstiilit tarpeisiinne niin hinnan kuin laadun puolesta. Tuotteiden merkkaukset suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan lämpösiirto tai brodeeraus työnä. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@nuthat.fi tai soita 045-1249684.

Takaisin ylös